Så lett er det å integrere Pureservice med eksisterende systemer

Pureservice gjør ofte andre systemer overflødige. Men trenger du integrasjoner med løsninger du bruker fra før, er det heldigvis veldig enkelt.

Så lett er det å integrere Pureservice med eksisterende systemer

Noe av den store gevinsten med en god servicedesk, er hvordan du får samlet alt på ett sted. Henvendelser, ressurser, historikk, you name it. Det betyr også at integrasjoner er viktig for mange, slik at for eksempel e-post, CRM-data eller ordre fra andre systemer kan sluses inn i samme totale oversikt.

Vi er da et ticketsystem med respekt for oss selv, så integrasjoner er noe vi tar på alvor. Det betyr overhodet ikke at alle vil trenge dem, men det skal være enklest mulig for deg som gjør det.

Ferdige integrasjoner med bl.a. Microsoft 365, Teams og SMS

Integrasjonsfilosofien vår i Pureservice er litt todelt. Systemer som deles av mange, og som brukes ganske likt, kommer ferdig integrert med servicedesken. 

Bruker du Microsoft 365, er for eksempel e-postintegrasjon, InTune-data, samt brukerkonfigurasjon fra Entra ID allerede klart til å brukes sammen med Pureservice. 

Dette er funksjoner de fleste antagelig regner som ganske selvsagte. Mer unikt er  samarbeidsløsningen vår med Link Mobility som gjør det mulig å både sende og motta SMS direkte i Pureservice. Vi har også en full Teams integrasjon som gjør at man enkelt kan opprette saker rett fra samtalene.

Når det gjelder større integrasjoner, gjør vi likevel ting litt annerledes. Erfaringen vår tilsier at virksomhetene som trenger disse, ofte har så unike oppsett at det raskeste faktisk er å bygge noe spesielt for deres behov, sammen med dem.

Her kommer API-et vårt virkelig til sin rett.

Åpent og godt dokumentert API

Åpenhet er som kjent en styrke i ethvert sosialdemokratisk samfunn, så det skulle bare mangle at Norges eget sakssystem kommer med et åpent API.

Du får tilgang på hele API-et, med utbredt og tydelig dokumentasjon, uten begrensninger. All dokumentasjon ligger ute her, til glede for interesserte lesere (og kjedsomhet for alle andre).

Litt avhengig av hvordan du liker å jobbe, kan du sette opp mye selv, eller få hjelp av din faste rådgiver. Uansett koster det deg ingenting ekstra, siden rådgiverhjelpen er inkludert i prisen. 

API-et er der utelukkende for å hjelpe deg, ikke for at vi skal tjene mer penger.

Sett opp egne arbeidsflyter med arbeidsflytbyggeren

Kremen på toppen av kransekaka er kanskje den innebyggede arbeidsflytbyggeren, som lar deg bygge egne triggere, handlinger og http-kall direkte fra Pureservice-portalen. Den gir deg omfattende muligheter uten å måtte utvikle funksjonalitet på utsiden.

Sett opp en regel som trigger på noe i Pureservice, og en regel som utfører http-kall, og vips løser de enkleste sakene seg selv. Du kan lese mer om hvordan arbeidsflytbyggeren fungerer her

Her har vi jobbet hardt for å gjøre hele opplegget skikkelig brukervennlig, med klikkbare valg og intuitivt grensesnitt. Så lenge du har littegrann teknisk kompetanse, er vår erfaring fra demoer at folk lærer seg arbeidsflytbyggeren på et par minutter.

Målet er alltid enkelhet, uansett om du skal hente info fra andre systemer inn i Pureservice, eller sende noe ut til andre systemer eller brukere. Ellers kan vi like gjerne pakke sammen.

Group 82 (1)

Marius Jones

Skrevet av Marius Jones

Få en gratis demonstrasjon

Vi er opptatt av at du skal få den beste opplevelsen når du prøver Pureservice. Derfor kan vi skreddersy din gratisversjon etter ditt behov, slik at du umiddelbart får den beste opplevelsen.

Kom i gang
selvbetjeningsportal 1-2x