Pureservice Innboks gir deg oversikten du trenger

Med Pureservice Innboks slipper du å bruke tid på å sortere og rangere innkommende e-post og oppgaver. På den måten kan du bruke tiden på det som er viktig, nemlig svare på henvendelser og yte eksepsjonell service! I Pureservice ser alle saksbehandlere sine egne og sitt teams henvendelser og oppgaver. Pureservice gir oversikt over hvilke henvendelser som bør prioriteres, og viser nye henvendelser som ikke er tildelt saksbehandler.

Du kan jobbe med flere henvendelser samtidig i hver sin fane. I hver fane vises det avsender, prioritering, hvem som eier henvendelsen, type oppgave og tidsfrister. Alle henvendelser er samlet på ett sted på en strukturert og intuitiv måte, så du kan få full oversikt og sømløs arbeidsflyt.

Ingen oppgaver blir glemt

Med Pureservice får du en servicedesk for saksbehandling som gir automatisk og rask kategorisering og tildeling av oppgaver, og dermed raskere responstid for deg.

Det er god oversikt for samarbeid i Pureservice. Dersom flere saksbehandlere jobber på samme sak vises dette tydelig i servicedesken. Det er også mulig å legge til vedlegg, for eksempel et bilde eller en fil til henvendelsen som vil være synlig i kommunikasjonen. Pureservice har en svært god varslingsfunksjon for å varsle om tildelte saker, oppdatering fra kunder eller kollegaer, samt frister som nærmer seg og mer. På den måten får du god statistikk og varsles dersom det er noen henvendelser som nærmer seg fristen. Ingen oppgaver blir glemt med Pureservice.

Pureservice Innboks gir deg oversikten du trenger

Du kan enkelt lage ny kommunikasjon med kunden på mail eller SMS. Pureservice har alle henvendelser, saker, forespørsler og oppgaver med eventuelle vedlegg samlet på ett sted. I tillegg får du:

Sakslister med filtre og dashboard

Alle hendelser blir presentert i lister/filtre, med mulighet for felles lister, personlige lister eller live hvis det er noe du ønsker å se der og da.

Pureservice saksregistrering

Designet for rask og effektiv håndtering av hendelser, med maler og egendefinert arbeidsflyt og automatisk.

Pureservice saksbildet – Bedre arbeidsflyt

Når en sak er registrert starter jobben med å løse den. I saksbildet står kommunikasjon i fokus via mail, toveis SMS, interne notater, og lett tilgang til maler, kunnskapsartikler og egendefinerte felter.

Sidebar med integrasjoner og egendefinerte felter

Valgfri informasjon, integrasjoner, dynamiske lenker og egne automatiserte funksjoner.

Egendefinert arbeidsflyt

Bygg enkelt opp avanserte egendefinerte arbeidsflyt regler for automatisering. I tillegg til svært mange muligheter for å starte/trigge en arbeidsflyt kan den også utføre og gjøre svært mange type handlinger inkludert egne script og maler.

Pureservice telefoniintegrasjon

Gjør oppslag på sluttbruker via telefonnummer, brukernavn eller epostadresse. Når en telefon kommer inn åpner telefonisystemet automatisk en dynamisk URL med profilsiden til innringer med oversikt over åpne og lukkede saker, samt mulighet for å registrere ny sak direkte.

Mer enn bare kundeservice

Meldeportal

Meldeportalen

Tilpasset mobiler hvor alle kan melde fra om behov, mangler og feil.

Changemanagement

Change Management

Gir deg kontrollerte endringer, stabile IT-tjenester og redusert nedetid.

Selvbetjeningsportal

Selvbetjeningsportalen

Enkel, oversiktlig og elegant.

App

Jobb fra hvor som helst

Med appen vår har du full oversikt både hjemme og på fjellet.

Pureservice er et meget oversiktlig og brukervennlig system som gjør at ingenting blir glemt. I tillegg støtter det jobbing utmerket fra mobilen slik at vi kan jobbe fra hvor som helst. Kort og godt mye mer enn et IT-system.

Andreas Sigvaldsen

Virksomhetsleder IKT, Ullensvang kommune

Det er ingen tvil på at onboarding av et nytt system og alt som skal på plass før selve lanseringen kan oppleves kaotisk og fryktfull. Takket være bistand, kontinuerlig veiledning og beroligende assistanse fra Customer Success opplevdes hele onboardings prosessen som en profesjonell støtte som det står respekt av.

Tollvesenet Norge

Vi i Knif Regnskap har fått en mye bedre hverdag med Pureservice. Har nå en langt bedre oversikt og fått frigjort mye tid da vi har kommet oss vekk fra en eldre Helpdesk og mye mail

Knif Regnskap

Grete Frestad, Teamleder/Prosjektleder

Vi har fått bort mye manuell jobb, spesielt for Økonomi og Lønn som tidligere printet og scannet mye, samt at vi sparer en del tid ved god bruk av skjemaer i Selfservice portalen

Øvre Eiker kommune

Rebecca Dos Reis Baptista, IT Konsulent

Pureservice har gitt oss mye verdi i form av samhandling, og en solid oversikt da vi nå har all informasjon på ett sted

Mester Grønn

Mathias Fosbæk, Servicetekniker IT

IT hadde ikke klart seg uten Pureservice. Vi har nå mye bedre kontroll over alle henvendelser

Widerøe

Ann-Heidi Løvdal Kleven, IT Konsulent

Vi er godt fornøyde med Pureservice og vi starter hver dag med en kaffe og Pureservice, hvor vi fordeler saker basert på kunnskap

Sør-Fron kommune

Jo-Kristian Bartnes, IKT Sjef

HR avdelingen her hos oss i Østre Toten styres av Pureservice. Typiske HR-henvendelser vi håndterer i Pureservice er: interne prosesser knyttet til rekruttering, alt av personal- og lønnssaker, sykefravær m.m. Dette gir oss internt en solid oversikt og en langt raskere svartid, samt en bedre samhandling på tvers av avdelinger.

Østre Toten kommune

Liz Merete Tangen, HR Sjef

Test selv - uten forpliktelser

Et godt arbeidsverktøy bør dekke dine konkrete behov. Derfor er det nyttig å teste funksjonaliteten i systemet. Vi tilbyr en skreddersydd demonstrasjon, med oppsett og veiledning, som dere kan teste i 60 dager - helt gratis og uten forpliktelser.

Demo