Ta kontakt med oss

Er det noe du lurer på? Kanskje du vil vite mer eller bare har lyst til å prøve? Uansett, ikke nøl med å ta kontakt. Fyll ut skjema eller slå på tråden så kan vi ta en prat. Ser frem til å høre fra deg!

Support?

Er du allerede bruker av Pureservice og trenger teknisk bistand? Da kan du ta kontakt med vår flotte supportavdeling. Logg deg inn på kundeportalen og registrer ditt support-behov. Vi svarer deg snarlig!

Du kan også treffe vår supportavdeling på:

Kontakt Demo Om Oss Om Oss

Velkommen til Pureservice og Karl Johans gate 20!

Du finner oss på Karl Johans gates høyeste punkt, Egertorget. Her flyttet vi inn i juni 2020, etter å ha skilt oss ut fra «storebror» Syscom. Når du tar turen innom oss kan du få en smakebit av Oslos arkitekturhistorie. Bygget stod først ferdig i 1840, og hadde den gangen to etasjer. Etter flere runder med bygging stod bygget ferdig slik vi kjenner det i dag, i 1892. Dette gir deg muligheten til å få en smak av nybarokken.

I bygget kan du også nyte bakst og kaffe fra Oslos eldste bakeri, W. B. Samson, som har holdt til i de samme lokalene siden 1894. Her kan du se mer av den originale arkitekturen fra innsiden. Ved siden av finner du også en av Oslos eldste gullsmeder, David-Andersen, som kjøpte bygget i 1912 og åpnet butikk her i 1927.

Ta turen innom! Du finner oss på loftet i fjerde etasje!

Test selv - uten forpliktelser

Et godt arbeidsverktøy bør dekke dine konkrete behov. Derfor er det nyttig å teste funksjonaliteten i systemet. Vi tilbyr en skreddersydd demonstrasjon, med oppsett og veiledning, som dere kan teste i 60 dager - helt gratis og uten forpliktelser.

Demo