Bufdir: – Pureservice er det beste systemet jeg har prøvd

Kine Pettersen-Utne har jobbet i mange saksbehandlingssystemer, men sier Pureservice er det beste. Brukervennlighet, automasjon av tidkrevende oppgaver og full tilgang på informasjon bidrar til å gjøre det lett å følge opp saker. For Bufdir betyr det at barn og unge kan stole på å følges opp i sårbare situasjoner.

Bufdir: – Pureservice er det beste systemet jeg har prøvd

Hvis en henvendelse om nytt passord faller mellom to stoler, er det irriterende. Hvis du glemmer å følge opp et barn som opplever vold hjemme, er det katastrofe.

Bufdir er en fagetat innen områdene barnevern, barn, ungdom og oppvekst, adopsjon, familievern, likestilling og ikke-diskriminering, samt vold og overgrep i nære relasjoner. 6500 ansatte på tvers av 15 avdelinger bruker alle sammen Pureservice i større eller mindre grad. 

Det gir en oversikt som er tvingende nødvendig når barn og unges velvære avhenger av at du gjør en god jobb.

– Bedre enn de største saksbehandlingssystemene

– Vi har brukt Pureservice i over syv år, så vi er jo veteraner, sier Kine Pettersen-Utne, IKT-rådgiver i Bufdir. 

Hun forteller at hun har jobbet i mange av de største saksbehandlingssystemene på markedet, med blandet hell.

– De store systemene fungerer jo, men det er veldig knotete, ofte med ufattelig mange funksjoner som man faktisk ikke ender opp med å bruke. Pureservice er det enkleste og mest brukervennlige systemet jeg har vært borti.

Hun trekker særlig fram dashboardet som samler den viktigste informasjonen på ett sted.

– Det gir deg så mye informasjon, men det er informasjonen du trenger for å få et overblikk over sakene dine. Du har mange maler og regler som viser hva standarden skal være, men du kan selv tilpasse absolutt alt, akkurat som du vil.

 

Sparer mye tid med automasjon av oppgaver

I videoen over nevner Kine flere av sine favorittfunksjoner ved Pureservice, blant annet skjemabyggeren og arbeidsflytreglene.

Skjemabyggeren gjør (som navnet tilsier) at du kan bygge skreddersydde skjemaer uten at du må kunne programmere, gjennom et intuitivt drag & drop-grensesnitt. Det er nyttig for oppgaver som blant annet bestillinger, spørsmål og feilmeldinger, og lar deg samle inn data, informasjon og tilbakemeldinger.

Arbeidsflytreglene (workflow) er reglene for hvilke trinn eller prosesser som inngår i en oppgave. De hjelper deg både å strukturere oppgavene dine, og automatisk følge opp og kommunisere dem videre dit de skal. 

– Det gjør at mye av jobben du kanskje måtte gjort manuelt kan settes over på automatikk, så det blir minst mulig jobb for både meg og sluttbrukerne, sier Kine.

Hun nevner også serviceportalen, som er Bufdirs interne navn på selvbetjeningsportalen alle Pureservice-kunder har tilgang på.

– Serviceportalen er for sluttbrukerne våre, og den kan vi også konfigurere akkurat som vi vil. Vi har bestillinger som går på en egen knapp på førstesiden, der de kan se åpne og tidligere saker, pluss andre nyttige ressurser så alt er samlet på ett sted. Det er det ikke mange som har.

Kort oppsummert?

– Hvis noen har behov for et saksbehandlingssystem som treffer på alle brukernivåer, vil jeg si at Pureservice er det beste, sier Kine.

Marius Jones

Skrevet av Marius Jones

Få en gratis demonstrasjon

Vi er opptatt av at du skal få den beste opplevelsen når du prøver Pureservice. Derfor kan vi skreddersy din gratisversjon etter ditt behov, slik at du umiddelbart får den beste opplevelsen.

Kom i gang
selvbetjeningsportal 1-2x