Hva er Customer Success?

I dette innlegget beskriver vi hva Customer Success er og hvordan du kan benytte deg av din rådgiver for å få mer verdi ut av Pureservice.

Hva er Customer Success?

Vi sørger for at alle er ombord

Customer Success er et team bestående av fem profesjonelle rådgivere som har hovedfokus på å sørge for at du får full verdi ut av Pureservice. Din Customer Success Manager (CSM) er din kontaktperson, onboarding-partner og rådgiver under hele kundeforholdet. Hver CSM har ansvar for sin egen kundeportefølje som endrer seg dynamisk etter hvilken kompetanse det er behov for.

Når det kommer til kompetanse har Customer Success bred erfaring og kompetanse innenfor områder som IT Service Management, IT drift og support, kundeservice, prosjektledelse og markedsføring. Ettersom mange av våre kunder er i IT-bransjen, er vår minimum sertifiseringsgrad ITIL Foundation v4.

Dette kombinert med høy grad av kundekontakt gjør at teamet ikke bare forstår behovene dine, men også hvordan dine ønskede utfall kan realiseres ved riktig implementasjon av Pureservice.

Customer Success

Møt teamet: Frank - Sara - Marielle - Niklas - Marius Eldor.

Vi kan din hverdag

Pureservice driftes helt uten konsulenter, og er designet og bygget opp med brukeropplevelse i fokus. Vi har gått på de vanligste blemmene før deg, og sitter med løsningen på de fleste kjente problemer. Det gjør at vi helt og holdent kan fokusere på å gi deg verdi som kunde. 

I skrivende stund har vi levert og etablert Pureservice til over 500 organisasjoner. Vi har over 200 kundemøter hvert år og vi eksperimenterer daglig med hvordan vi kan støtte mer komplekse usecases. Fra det mest enkle, til det mest komplekse, har vi vært innom og tatt lærdom i hva som fungerer og typiske fallgruver.

Customer Success er et effektivt verktøy for å nå dine mål. Man kan fort tenke seg at vi skriver dette for å ta oss ekstra betalt, men Customer Success er inkludert og har ingen ekstra kostnad. Null, nada, niks!

Med andre ord, ved å bruke Customer Success som verktøy får du tilgang til flere tiår med erfaring. Helt kostnadsfritt. Vi vet hvordan du har det og hjelper deg enkelt i gang slik at du frigjør tid i din hverdag. 

Hva kan Customer Success hjelpe meg med?

Kanskje du har spørsmål om hvordan du kan implementere en ny prosess inn i Pureservice, eller hvordan du kan automatisere mest mulig en eksisterende saksgang? Kanskje det trengs en oppfriskning på klassifisering og beste praksis, samt hvordan dette vil fungere hos din organisasjon? Dette er typiske spørsmål vi møter i vår hverdag og kan hjelpe deg med. 

Et annet eksempel er om du vil starte et prosjekt for å øke bruken av selvbetjeningen blant dine sluttbrukere, eller om du vil se hvordan du kan rapportere effektivt på informasjonen som er samlet inn i Pureservice.

Vi hjelper deg gjerne med alt fra å komme i gang med nye funksjoner til hvordan du kan yte bedre service med Pureservice. 

Vi ser at kunder som er bevisste på sine behov og som bruker Customer Success aktivt som et verktøy får høyere verdi ut av tjenesten. Dersom du har et behov og kanskje et ønsket utfall du vil oppnå, så er du allerede godt på vei. 

Skulle du finne feil i løsningen, eller ha behov for hjelp med særskilte problemstillinger som eksempelvis hvordan bygge en arbeidsflytregel, vil support kunne bistå der.

Hvordan kommer jeg i gang med Customer Success?

Din Customer Success Manager er tilgjengelig på e-post og via online møtebooking.
Send gjerne en e-post på forhånd for å avklare usecase, behov og ønsker, så vil din Customer Success Manager ta hånd om resten. Dette resulterer ofte i et møte for å se nærmere på alternativer vi står ovenfor. Det er ofte flere veier til rom, men ikke alle bør ta samme ruten. Det er deres behov og hvordan deres organisasjon fungerer som avgjør.

Har navnet på din Customer Success Manager gått i glemmeboken, eller har du nylig tatt over ansvaret for Pureservice på huset? Null problem! Send en e-post til customersuccess@pureservice.com, så ordner vi resten. Vi sees! 

 

Marius Eldor Børseth

Skrevet av Marius Eldor Børseth

Customer Success Manager

Få en gratis demonstrasjon

Vi er opptatt av at du skal få den beste opplevelsen når du prøver Pureservice. Derfor kan vi skreddersy din gratisversjon etter ditt behov, slik at du umiddelbart får den beste opplevelsen.

Kom i gang
selvbetjeningsportal 1-2x