Kurs, ja takk!

Vi vet at Pureservice servicedesk er intuitiv og lettlært. Det har vært et av våre viktigste mål helt fra Pureservice kun fantes på tegneblokka. Samtidig synes vi det er av stor viktighet å kunne tilby våre kunder gode og informative bruker- og administratorkurs.

Trygghet i verktøyet

Plant Golden Pothos

Gjennom våre kurs ønsker vi å sørge for en trygghet i og for verktøyet til og med før du har begynt å jobbe i det. Er tryggheten først på plass, ja da kommer motivasjonen hakk i hel. Og hva skjer? Joda, du er sikret rett bruk av din Pureservice servicedesk fra første tastetrykk.

Hvem bør gå på kurs?

Kursene passer for alle. Kanskje du har gått kurset tidligere, men ser behovet for å friske opp kunnskapen? Ikke bare får du oppdatert gammel kunnskap – du vil garantert plukke opp et nytt tips eller to underveis enten fra kursholderen eller fra kursdeltagere fra andre virksomheter. Kanskje superbrukeren har sluttet og en ny kommet til? En oppgradering fra Pureservice versjon 2 til versjon 3 er også et utmerket tidspunkt for å spandere en liten dag på kurs.


Test selv - uten forpliktelser

Et godt arbeidsverktøy bør dekke dine konkrete behov. Derfor er det nyttig å teste funksjonaliteten i systemet. Vi tilbyr en skreddersydd demonstrasjon, med oppsett og veiledning, som dere kan teste i 60 dager - helt gratis og uten forpliktelser.

Demo