Et sakssystem uten skjulte konsulentkostnader

Pureservice er utviklet for å gjøre arbeidshverdagen enklere, mer oversiktlig og preget av gode brukeropplevelser. Da må trygghet og forutsigbarhet komme på kjøpet, også når det gjelder pris. Derfor har vi gjort det så enkelt som det er mulig å få det.

Et sakssystem uten skjulte konsulentkostnader

Et sakssystem skal skape bedre flyt i arbeidshverdagen med mindre friksjon og frustrasjon. Likevel opererer vi i et felt preget av modulbaserte løsninger og konsulenter som kobles av og på – og som ofte koster. I slike situasjoner er det vanskelig å få oversikt over hva du faktisk kommer til å betale.

 

Da vi utviklet Pureservice, ville vi lage en tjeneste som fikser alle typer saker og samtidig er enkel, kjapp og knirkefri for alle brukere. Og det sto raskt klart for oss at dette måtte gjelde hele pakka, ikke bare selve funksjonaliteten. Når du mangler den prismessige tryggheten, har du faktisk ikke en knirkefri tjeneste. 

Løsningen ble enkel: Prisen må være hundre prosent forutsigbar. Derfor er alt inkludert når du kjøper Pureservice. Hva betyr det, sånn konkret? Jo, dette:

1. Alt er servert på fat og inkludert ved oppstart

Driften skal ikke trenge å sakke bakut mens dere bytter system. Og dere skal definitivt ikke trenge å regne ut hva de ulike tiltakene kommer til å koste dere i en sånn periode. Derfor har vi gjort det enkelt: 

  • Vi loser dere trygt gjennom alle trinnene i oppstarten, helt til Pureservice er oppe og går i hele organisasjonen.
  • Alle tiltak ved oppstart er inkludert i prisen. 

Både etablering, onboarding av de ansatte, oppfølging og rådgivning inngår i avtalen. Vi sørger dessuten for at oppstart og implementering krever minimal egeninnsats fra dere, og at det går raskt og smertefritt.

Hele tanken er at dere skal pleie kjernevirksomheten like omhyggelig som vanlig mens dere går over til et nytt system. Og det absolutt siste dere skal behøve å tenke på, er estimater, budsjettsprekk og innleie av travle og kostbare konsulenter. Vi sørger for at omstillingen er så forutsigbar som det går an å få den.

Vil du prøve Pureservice selv? Vi skreddersyr gjerne en demo til deg.

2. Dere har tilgang til alle moduler og oppdatert programvare

Pureservice betyr full pakke. Alle moduler er inkludert, så alt er tilgjengelig hvis du skulle trenge det. Du skal ikke måtte kjøpe deg opp på funksjonalitet etter hvert som behov endrer seg, og det finnes ikke noe sånt som premiumlisenser eller låste funksjoner. Alt er tilgjengelig i en alltid oppdatert programvare, og du kan helt fritt utnytte potensialene til Pureservice i takt med din egen utvikling.

Dette betyr null overraskelser eller merkostnader underveis. Det betyr også at dere har rom for å vokse inn i nye behov og ny digital tjenestemodenhet når det måtte passe dere. Alt ligger til rette.

3. Vi er alltid her for deg – uten at det koster noe ekstra

Du skal ikke betale ekstra fordi dere trenger hjelp. Du skal heller ikke vente på travle konsulenter som aldri har tid til dere. Hos oss får dere tett oppfølging, og selvfølgelig er det også inkludert i abonnementet. Vi setter vår ære i å ta godt vare på dere.

Dette får dere: 

  • Gratis teknisk støtte. Dere får fri tilgang til en førsteklasses teknisk støttetjeneste der alle sitter i Norge og hjelper dere på norsk.
  • Rådgivning og oppfølging. Dere har fri tilgang til møter med rådgiverne våre – både når dere starter opp med Pureservice, og på veien videre. Våre rådgivere tilpasser både veiledning og optimaliseringstips ut fra deres spesifikke situasjon. 
  • Kurs. Pureservice er lett å lære og intuitivt å bruke, men det er aldri feil å ha tilgang til kostnadsfrie, informative kurs som passer for alle. Vi har klokketro på at påfyll både øker tryggheten og gjør kollegaene mer sammensveiset. Du finner oversikt over kursene våre her.

Vi ønsker å bli kjent med dere, skjønne hva dere trenger og å følge dere opp hele veien. Dette gir dere trygghet, men det er mye å hente i det for oss også. Å forstå deres arbeidshverdag og bruk av Pureservice gjør oss mye klokere, og denne innsikten er gull verdt i det videre arbeidet med å tilby verdens beste og mest knirkefrie tjeneste.

4. Vi sørger for at alle er ombord, også etter hvert som dere ansetter nye

Nyansatte hos dere må også ivaretas. Når bedriften begynner å bruke Pureservice, har vi naturligvis et opplæringsopplegg som sørger for at alle kommer seg trygt ombord. Men en viktig del av tjenesten vår er å lære opp deres nyansatte, så også de blir trygge på Pureservice helt fra starten av. Vi sørger for at de lærer å bruke tjenesten på en måte som er skreddersydd rollen de skal ha i bedriften. 

Du har garantert nok av andre ting å lære en ny medarbeider, og du kan trygt overlate opplæringen i systemet til oss – vi elsker å lære folk Pureservice. (Og ja, dette er også inkludert.)

Ingen overraskelser, bare god flyt

Et system som fungerer så det suser, er et system du knapt legger merke til. Løsningen skal støtte oppgavene og virksomheten deres enkelt og sømløst.

Da kan ikke bekymring for uforutsette kostnader og regnestykker komme inn og ødelegge flyten. Null overraskelser og null merkostnader underveis er vår modell. Det gjør alt enklere både for oss og for deg. 

Er det noe mer du er nysgjerrig på? Ta gjerne kontakt med oss!

Marius Jones

Skrevet av Marius Jones

Få en gratis demonstrasjon

Vi er opptatt av at du skal få den beste opplevelsen når du prøver Pureservice. Derfor kan vi skreddersy din gratisversjon etter ditt behov, slik at du umiddelbart får den beste opplevelsen.

Kom i gang
selvbetjeningsportal 1-2x