Hvem er vi?

Pureservice er en norsk, moderne og brukervennlig plattform for behandling og oppfølging av henvendelser, forespørsler og bestillinger. Løsningen er i bruk hos over 450 nordiske virksomheter, deriblant 186 kommuner og 6 fylkeskommuner.

Pureservice er bygd på egen programvare; dette gir oss den unike muligheten til å skreddersy servicedesken slik at den passer det norske markedet best. Du kan blant annet få vår løsning på norsk i alle ledd; det kreves ingen teknisk engelskspråklig erfaring for å komme i gang.

Du finner oss på Karl Johans gates høyeste punkt, Egertorget. Her flyttet vi inn i juni 2020, etter å ha skilt oss ut fra «storebror» Syscom. Når du tar turen innom oss kan du få en smakebit av Oslos arkitekturhistorie. Bygget stod først ferdig i 1840, og hadde den gangen to etasjer. Etter flere runder med bygging stod bygget ferdig slik vi kjenner det i dag, i 1892. Dette gir deg muligheten til å få en smak av nybarokken.

I bygget kan du også nyte bakst og kaffe fra Oslos eldste bakeri, W. B. Samson, som har holdt til i de samme lokalene siden 1894. Her kan du se mer av den originale arkitekturen fra innsiden. Ved siden av finner du også en av Oslos eldste gullsmeder, David-Andersen, som kjøpte bygget i 1912 og åpnet butikk her i 1927.

Ta turen innom! Du finner oss på loftet i fjerde etasje.

Demo

Vår kultur

Alle 27 kolleger i Pureservice holder til i nærheten av Oslo. Her er vi en godt sammensatt gjeng av forskjellige, engasjerte mennesker som alle bruker sin kjernekompetanse i arbeidet mot vårt felles mål: skape eksepsjonell service. Med et så stort spekter og mangfold innen ulike fagområder, er vi så heldig at vi kan lære enormt av hverandre og ikke minst; vi får gjøre alt in-house.

Ved siden av våre egne dyktige fagfolk er våre kunder ekspertene vi lærer av – det er deres behov vi skal møte og tilfredsstille.

Rapporter Lilla