Veni fant et sakssystem som kan vokse i takt med selskapet

– Vi har fått mye skryt fra kundene våre. De opplever bedre bistand og raskere hjelp etter at vi begynte å bruke Pureservice, forteller David Sæther i Veni.

Veni fant et sakssystem som kan vokse i takt med selskapet

Veni er et ungt teknologi- og innovasjonsselskap som ble etablert av tre gründere sammen med investeringsselskapet Smedvig i 2018. I starten håndterte de henvendelser ved hjelp av et veldig grunnleggende helpdesk-system uten særlig annen funksjonalitet enn at sakene kom inn.

Etter hvert kom behovet for å profesjonalisere seg og ha muligheten til å hjelpe kundene på en bedre måte.

– Vi manglet først og fremst oversikt. Henvendelsene kom inn på kryss og tvers, forteller David Sæther, som er teamleder for drift og support i Veni.

– Dessuten ville vi ha et oversiktlig og modulært verktøy med muligheter til å måle og rapportere på ulike KPI-er. Det viktigste var responstid per avdeling, antall saker og type saker, som vi igjen kunne ta med inn i møter med kundene våre, forteller Sæther.

I Veni er de dessuten opptatt av lokale samarbeidspartnere og ønsket seg et norsk selskap med et system de kunne vokse sammen med.

– Vi likte totalpakken Pureservice leverte, og at den enkelt kan utvides etter hvert som vi ser behovet for å ta i bruk nye funksjoner, sier Sæther.

– Da Pureservice viste fram demoen de hadde laget til oss, fikk vi også vite at de har egne utviklere. Her kunne vi altså få unge, motiverte ansatte som var løsningsorienterte, tett på oss og som vektla videreutvikling av verktøyet. Sistnevnte veide tungt, siden andre programmer var så tungrodde.

Vil du se hva Pureservice kan gjøre for din bedrift? Bestill en gratis demo her!

Tettere dialog og økt verdi for kundene

Etter at Veni tok i bruk Pureservice, har dialogen med selskapets kunder blitt bedre og tettere.

– For oss er alle kunder like viktige. Vi har et solid team som gir gode kundeopplevelser. Vi har fått mye skryt fra kundene våre, som opplever bedre bistand og raskere hjelp etter at vi begynte å bruke Pureservice, forteller Sæther.

Det siste året har Veni etablert en profesjonell servicedesk som gir stor verdi for kundene.

– Kundene får det de forventer siden vi kan være proaktive. Da føler de seg sett og hørt og sitter igjen med en bedre opplevelse, sier Sæther.

Et sakssystem som overgikk forventningene

Takket være god planlegging, høy faglig kunnskap og tett samarbeid med Pureservice, brukte Veni bare 22 dager på onboarding av det nye systemet. De startet med å sette opp eget arbeidssett og egne arbeidsflytsregler. Det tok ikke lang tid før det viste seg at Pureservice overgikk forventningene funksjonsmessig.

– Da ble det gøy å leke seg i verktøyet, forteller Sæther.

– Etter hvert støtte vi på noen begrensninger. Da merket vi også verdien av å ha tett kontakt med Pureservice. Vi får umiddelbar respons, og merker at vår mening og vår opplevelse betyr mye for dem, sier teamlederen.

At Veni har kapasiteten til å leke seg med funksjoner og prøve seg fram, ble tydelig da avdelingen for bærekraft jobbet med å få Miljøfyrtårn-sertifisering. Da var ett av kravene å ha et system for innmelding av avvik.

– Og da viste det seg at vi kunne bruke Pureservice til det. Det gir stor verdi når systemet kan brukes på tvers av våre forretningsområder på den måten, sier en fornøyd Sæther.

Er du nysgjerrig på Pureservice? Du er velkommen til å ta kontakt med oss!

Marius Jones

Skrevet av Marius Jones

Få en gratis demonstrasjon

Vi er opptatt av at du skal få den beste opplevelsen når du prøver Pureservice. Derfor kan vi skreddersy din gratisversjon etter ditt behov, slik at du umiddelbart får den beste opplevelsen.

Kom i gang
selvbetjeningsportal 1-2x