Personvernerklæringen beskriver hvordan Pureservice samler inn og bruker informasjon om besøkende på våre nettsteder. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger.

Pureservice, ved daglig leder, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Der det daglige ansvaret er delegert, kommer det fram under hvert enkelt punkt. Delegering omfatter kun oppgavene og ikke ansvaret. Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger.

Behandling av personopplysninger på www.pureservice.com

Webredaktøren har det daglige ansvaret for Pureservice sine behandlinger av personopplysninger på www.pureservice.com med mindre annet er oppgitt under. Det er frivillig for de som besøker nettsiden å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester, for eksempel å motta nyhetsbrev eller deltagelse på arrangementer eller Web-seminarer. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

Domeneshop er Pureservice sin driftsleverandør for www.pureservice.com.
E-post sendes til kunder som aktivt gir sitt samtykke til å motta informasjon fra Pureservice. Utsendelse gjøres fra ekstern part og behandling reguleres gjennom inngått databehandleravtale.

Opplysninger som samles inn i forbindelse med drift av nettstedet, lagres på egne servere som driftes av leverandøren. Det er kun Pureservice AS og Domeneshop som har tilgang til opplysningene som samles inn. Databehandleravtale mellom Pureservice og Domeneshop regulerer hvilken informasjon leverandøren har tilgang til og hvordan den skal behandles.

Pureservice AS – Informasjonskapsler

Når du besøker nettstedet www.pureservice.com registrerer vi noe informasjon om ditt besøk med en såkalt cookie. På norsk: en informasjonskapsel. Dette er en liten fil som lagres i nettleseren på enheten du bruker.

Informasjonskapselen er ikke skadelig. Den inneholder verken virus eller programmer. Det den gjør, er å lagre informasjon fra nettstedet vårt, for eksempel om når du besøkte oss sist eller data du har skrevet inn i et registreringsskjema på www.pureservice.com

Informasjon som samles inn på www.pureservice.com vil ikke bli delt eller solgt og vil kun bli brukt til å analysere brukeratferd for å forbedre nettstedet vårt.

Dette er informasjonskapslene vi bruker:

  • Google Analytics – Vi bruker Google Analytics for å analysere brukeratferd på nettsidene våre. Programmet samler opplysninger om hvilke sider som blir mest lest, hva besøkende søker etter på www.pureservice.com m.m. Informasjonen kan ikke spores tilbake til deg. Vi bruker opplysningene til å forbedre og videreutvikle nettsiden vår.
  • Google Tag Manager – Dette er et analyseprogram som håndterer andre tagger og script, som Google Analytics. Informasjonen som lagres er ikke sporbar tilbake til deg. Den benyttes til justeringer og tilpasninger slik at vi kan gjøre opplevelsen på w ww.pureservice.com best mulig for våre brukere.
  • Google AdWords – Vi bruker analyseverktøyene Google Analytics og Google AdWords på vårt nettsted. Dette er et verktøy som benyttes til vår kundeanalyse, -statistikk og -undersøkelser. Informasjon fra dette verktøyet utleveres ikke fra Pureservice til andre aktører. Les mer om leverandørens behandling av personopplysninger her: https://cloud.google.com/terms/data-processing-terms
  • Facebook Ads – Vi bruker annonseringsprodukter fra Facebook som betyr at vi kan målrette budskap basert på ditt tidligere adferdsmønster på nettsiden samt demografiske data som kjønn, alder og interesser. Dette er data som ikke kan spore tilbake til deg.
  • Linkedin Ads – Vi bruker annonseringsprodukter fra Linkedin som betyr at vi kan målrette budskap basert på ditt tidligere adferdsmønster på nettsiden samt demografiske data som kjønn, alder og interesser. Dette er data som ikke kan spore tilbake til deg.
  • Hotjar – Lagring av data hos Amazon Web Services i Irland, Europa. Benyttes for å visuelt kunne se hvordan besøkende på en nettside beveger seg og interagerer med siden. Pureservice AS og/eller Hotjar lagrer ingen personlig data i innspillinger som foregår på Pureservice sine nettsider.
  • Leadfeeder – er et B2B-sporingssystem som identifiserer selskaper som besøker pureservice.com. Løsningen benyttes for å se hva slags selskaper som følger våre sider og hva de er interessert i. Slik at vi kan best mulig tilpasse vårt budskap og innhold. Lagring av data er hos Amazon Web Services i Irland, Europa. Dette er data som ikke kan spore tilbake til deg.

 

Kundeoppfølging

Pureservice benytter et CRM-system for kundeoppfølging som driftes og vedlikeholdes internt.

Systemet brukes for å følge opp aktive kundeforhold mellom en virksomhet og Pureservice. Dette er opplysninger som navn, telefonnummer, e-postadresse og annen relevant informasjon som er nødvendig for å følge opp aktive og historiske kundeforhold.

E-post og telefon

Pureservice benytter e-post og telefon i det daglige arbeidet til vedlikehold av eksisterende kundeforhold og til å utarbeide nye kundeforhold. Relevante opplysninger som fremkommer av telefonsamtaler og e-postutvekslinger registreres i kundeoppfølgingssystem eller benyttes i oppfyllelse av inngåtte avtaler og prosjekter.

Pureservice-medarbeidere benytter for øvrig e-post i alminnelig dialog med interne og eksterne kontakter.
Sensitive personopplysninger skal ikke sendes med e-post.

Liste over seminardeltagere

Når du melder deg på web-seminarer lagres informasjon til praktisk bruk for gjennomføring av seminaret i form av utsendelse av informasjon i forkant og etterkant. Listene kan også benyttes til utsendelse av informasjon og reklame i etterkant.

Tilbakemelding kunder

Pureservice benytter Pendo for innsamling av tilbakemeldinger og forbedringsforslag fra kontakter hos våre kunder, med valgfri registrering av navn.

Rettigheter

Alle som spør har rett til grunnleggende informasjon om behandling av personopplysninger i en virksomhet etter personvernforordningen. Pureservice har gitt denne informasjonen i denne erklæringen og vil henvise til den ved eventuelle forespørsler. De som er registrert i et av Pureservice sine systemer har de rettigheter som gjelder etter offentlige forordninger.

Kontaktinformasjon

E-post: info@pureservice.com

Telefon: 22 12 00 26

Postadresse: Karl Johans gate 20, 0159 Oslo